Zásady ochrany osobních údajů

Správce osobních údajů:

Střední odborná škola pro ochranu a obnovu životního prostředí – Schola Humanitas, se sídlem Ukrajinská 379, Litvínov, okres Most. IČ: 00832375

Jaké údaje sbíráme

V přihláškovém formuláři sbíráme vaše jméno, příjmení, datum narození, rodné číslo, adresu trvalého bydliště, e-mail, telefonní číslo, pro budoucí vyplnění přihlášky k akci a odeslání vyplněné přihlášky k podpisu na uvedený e-mail. Dále také fotodokumentaci pro další použití při prezentaci školy a akce.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Přihláška: po dobu stanovenou zákonem.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Další zpracovatelé osobních údajů

INTERNET CZ, a.s., Ktiš 2, 384 03, Ktiš, IČ: 26043319, poskytovatel domény a webhostingu, kontakt 

Radek Tichý – UdelejWeb.cz, Tachovské náměstí 90/2, 130 00 Praha, IČ: 72080256, webdesigner, kontaktní e-mail: info@udelejweb.cz

Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00 Praha, IČ: 26168685, poskytovatel e-mailové schránky, kontakt

Zpracovatel tyto osobní údaje zpracovává jménem správce a může provádět jen takové operace, kterými jej správce pověří nebo vyplývají z činnosti, pro kterou byl zpracovatel správcem pověřen.